puma sko sort

General discussion of topics not listed below.
Post Reply
Lynn Jefferson
Posts: 3
Joined: Mon Sep 09, 2019 12:25 am

puma sko sort

Post by Lynn Jefferson » Mon Sep 09, 2019 12:48 am

På toppen af året besluttede puma herre sko Puma at bringe en overflod af deres arvemodeller fra 1990'erne tilbage for at slutte sig til rækken af andre store mærker, der blev kapitaliseret af den danstalgiamovement. Modellen har været interesseret i samarbejdsindsats fra mita sneakers og WHIZ Limited, mens Mesh Evolution Pack gav os et kig på, hvad silhuetten kunne gøre med en ekstra vibration. Den seneste udgivelse holder tingene enkle med dette turbulente look med sort og gråt som en base, der giver det turkise branding rum til at skille sig ud. Tryk på kliket for at få mere af denne Puma Trinomic XT2 Plus, og tag dit par i dag via Sneaker Politik

Fra hjertet af Seoul kommer Sydkorea denne nye samarbejdsudgave af Puma Trinomic XT2 Plus af thisisneverthat. Det koreanske streetwear-label giver vintage-løberen en skovmandover i camo og jordfarver inspireret af Seouls landskab. Speciel detaillering inkluderer dette, derved er branding på tungen, flagmærke på sort puma sko siderne og på lædersålen. Dette er den næste gang x Puma Trinomic XT2 Plus ankommer nu til udvalgte Puma-forhandlere globalt.

Den italienske butik Slam Jam vender tilbage fra et samarbejde i 2014 for at bringe os to splinternye tager på Puma-klassikere til agenturet vendte butikens 25-års jubilæum. Ved hjælp af Puma Trinomic puma archive lite low mesh XT2 og Puma-staterne har hver silhuet en sort monokromatisk tilgang med premium æstetik lige fra læder til et forstærket net. Indstilles til at frigive den 27. februar på Slam Jam Milan, en bredere, global frigivelse forventes for den 14. marts. Hold øje med flere opdateringer om den nyeste Puma-kollaps, og fortæl os, hvis du er fan ved at skrive dine tanker i kommentarerne.

Vi er ved at gå ind i en af de travleste weekender for sneakerudgivelser hele året, men mærker er travlt med at arbejde sammen at sammensætte deres kollektive 2015'er, mens vi er distraherede i den nærmeste fremtid. Puma ser ud puma kvinder til at lokke de tidlige skridt til næste år ved at bringe deres Puma Blaze of Glory og Puma Trinomic XT2 tilbage, to sko, der er blevet parret sammen temmelig ofte. Det nyeste look vælger en ren æstetik, der bruger et marmorudseende på overlejrene i enten sprød hvid eller ildevarslende sort. Hold dig rundt efter pausen for mere fra denne Puma "Marmor" -pakke, og lad os vide, hvad du synes om strukturen, der kommer på den stadigt undervurderede Puma Blaze of Glory og Puma XT2 i kommentarfeltet.

Puma Trinomic XT Snow Splatter Pack er landet i Nordamerika. Vi kiggede hurtigt på de tre sko, der udgjorde sættet et par uger tilbage, men nu har vi tilladt mange flere vinkler sammen med muligheden for at købe par fra denne nye Puma-gruppe. Hvis du ikke er bekendt endnu, er der en temmelig ligetil hvid, en temmelig ligetil sort og en mere farverig kombination i midten. Se den fulde gruppe med os nedenfor og kom i kontakt med Feature Sneaker Boutique i Las Vegas, hvis du vil have et par af disse Puma XT2'er.

Vi er ved at gå ind i en af de travleste weekender for sneakerudgivelser hele året, men mærker er travlt med at arbejde sammen at sammensætte deres puma sneakers suede kollektive 2015'er, mens vi er distraherede i den nærmeste fremtid. Puma ser ud til at lokke de tidlige skridt til næste år ved at bringe deres Puma Blaze of Glory og Puma Trinomic XT2 tilbage, to sko, der er blevet parret sammen temmelig ofte. Det nyeste look vælger en ren æstetik, der bruger et marmorudseende på overlejrene i enten sprød hvid eller ildevarslende sort. Hold dig rundt efter pausen for mere fra denne Puma "Marmor" -pakke, og lad os vide, hvad du synes om strukturen, der kommer på den stadigt Image undervurderede Puma Blaze of Glory og Puma XT2 i kommentarfeltet.

Post Reply