adidas ultra boost

General discussion of topics not listed below.
Post Reply
Richard Betsy
Posts: 3
Joined: Sat Sep 28, 2019 1:51 am

adidas ultra boost

Post by Richard Betsy » Sat Sep 28, 2019 2:55 am

De inspiratie van klassieke adidas-modellen adidas sneakers dames haalt de NMD erin om vintage esthetiek te combineren met moderne technologie. Hoewel het een eigen uitstraling heeft, beïnvloeden klassieke adidas-modellen zoals de Micro Pacer, Rising Star en Boston Super de sneaker op een bepaalde manier, vorm of vorm. De NMD is voorzien van een micro-engineering Boost-middenzool, EVA-middenzoolstekkers en het geliefde Primeknit-bovenwerk. Koop adidas NMD R1 Core Black Deze nieuwste versie van de adidas NMD R1 lijkt op eerdere releases, maar is nog steeds een beetje anders. De sneaker heeft een bijna drievoudig wit thema en is gemaakt van een ademend bovenwerk van mesh met bijpassende gelaste TPU-details terwijl de Three Stripes aan de zijkanten gekleurd zijn in sporengrijs voor een beetje contrast.

De sneaker is meestal zwart bedekt en gemaakt van mesh met bijpassende synthetische overlays over de bovenkant. Het hoogtepunt-element zijn de EVA-pluggen met Japanse tekst op de voorkant aan de voorkant, samen met adidas stan smith dames een witte streep over de hiel die uitloopt op het middengedeelte van de Boost-middenzool. Een paars textielgaasbovenwerk met tonale Three Stripes en TPU-overlays, het model is ook gedetailleerd met schokrode accenten boven de teen op zijn hiel. Tot slot passen bijpassende paarse EVA-pluggen, een witte Boost-middenzool en zwarte rubberen adidas nite jogger zool de look af.

Koop Adidas NMD R1 Legend Purple De Adidas NMD is de nieuwste en beste hardloper die uit de Three Stripes komt. De inspiratie van klassieke adidas-modellen haalt de NMD erin om vintage esthetiek te combineren met moderne technologie. Hoewel het een eigen uitstraling heeft, beïnvloeden klassieke adidas-modellen zoals de Micro Pacer, Rising Star en Boston Super de sneaker op een bepaalde manier, vorm of vorm. De NMD is voorzien van een micro-engineering Boost-middenzool, EVA-middenzoolstekkers en het geliefde Primeknit-bovenwerk. Koop adidas NMD R1 Night CargoDeze adidas NMD R1 heeft een vrij unieke uitstraling, omdat de schoen is gemaakt adidas zx flux van een ripstop-mesh in de bovenkant en uitgevoerd in off-white, waardoor ze perfect zijn om de zomer af te sluiten.

De adidas NMD R1 Primeknit STLT is de nieuwste versie van het NMD-silhouet voor 2018. Sported een bijgewerkt Primeknit-bovenwerk gedetailleerd met dikke ribbenomwikkeling, het mengsel van grijze en zwarte tinten wordt overal toegepast. Een witte Boost-middenzool, zwarte hielbadge, bijpassende EVA-inzetstukken en grijze rubberen buitenzool completeren het ontwerp helemaal. Shop adidas NMD R1 Primeknit STLT Gray TwoParley en adidas zullen hun samenwerking volgend jaar voortzetten, omdat de nieuwe adidas NMD R1 Primeknit STLT een speciale make-over krijgt. De sneaker heeft een zwarte primeknit bovenkant met contrasterende blauwe spirit details overal in zijn kenmerkende niet-uitgelijnde patroon.

Een bijpassende zwarte Boost-middenzool, gebreide sokachtige kraag, overlays van EVA-inzet en rubberen buitenzool completeren het ontwerp helemaal.De nieuwste stijl van het NMD-silhouet in 2018 is deze adidas NMD R1 Primeknit STLT en een van de eerste kleuren die deze maand binnenkomen is in kern zwart / zonne-roze. Het vernieuwde Primeknit-bovenwerk is gedetailleerd met dikke ribbels en het mengsel van grijze, roze en zwarte tinten wordt overal aangebracht. Een witte Boost-middenzool, zwarte hielbadge, bijpassende EVA-inzetstukken, geribbelde sokachtige kraag en een bijpassende rubberen buitenzool completeren het ontwerp helemaal.

Deze adidas iniki nieuwe versie van de populaire lifestyle-hardloper van adidas wordt benadrukt door de nieuwe Primeknit-constructie op het bovenwerk met dikke ribben die het voorvoetgedeelte omwikkelen en een nieuw drijvend veter-systeem. Deze colorway hierboven gezien wordt gedomineerd door Core Black en Gray Four aan de bovenkant met Solar Pink-details voor contrast en een vleugje kleur. Afwerkingsdetails zijn een witte Boost-middenzool over de hele lengte, zwarte EVA-inzetstukken en een doorzichtige zwarte rubberen buitenzool. Koop adidas NMD R1 Primeknit STLT Solar Pink Deze aangepaste versie van de adidas NMD R1 is uitgerust met een Image nieuw Primeknit-bovenwerk dat een ander patroon gebruikt dan het origineel.

Post Reply