nike sko herre

General discussion of topics not listed below.
Post Reply
Ernest Gilbert
Posts: 3
Joined: Fri Nov 08, 2019 11:19 pm

nike sko herre

Post by Ernest Gilbert » Sat Nov 09, 2019 12:50 am

Med et midnat-navyfarvet par, der debuterer næste måned, nike shoes er den nyligt introducerede Nike Kobe A.D. klar til at debutere i næste generelle colorway i weekenden. Udstråler et tidløst og stilfuldt look helt med hvid profil, og lav-top basketball sneaker giver en let konstruktion med åndbart net, der bruges til dets øvre, sammen med den indbyggede Dynamic Flywire. Derudover er modellen suppleret med en Zoom Air-enhed i hælen, Lunarlon-skum i mellemsålen og en minimal ydersål i gummi. Desuden er krom-accenter fremtrædende bagpå, mens der gennemføres et gennemskinneligt overlay på sålen for en markant finish .Priseret til $ 160, kan du købe dette par hos udvalgte Nike-forhandlere fra lørdag den 7. januar 2017.

Uanset hvor mange gange vi fortsætter med at se dyreprint på sneakers, er kendsgerningen, at folk aldrig vil være i stand til at få nok af det.Den nyeste silhuet til at blive dækket af dyreprint er den ikoniske Nike Air Max 90. Dette kvinders colorway af Air Max 90 har nike sko herre en fuld leopard-trykt overdel udført i et struktureret ponyhår til det eksotiske udseende. Derefter er der tilføjet sort detaljer på tungen, snørebånd, øjestay, branding, mellemsål og hæl. En sejl mellemsål / ydersål pakker tingene op på denne Air Max 90, som det hele taler med leopardens øverste. Vil nogen damer sammenlægge et par? nike dk Fortæl os det i kommentarerne herunder.

Selvom Nike vandt ikke med at frigive Nike Air Force 1 Ultra Force Mid indtil den 5. januar, skal Nike-aktionister allerede have dem på banen. Denne nye fornyede og moderniserede version af Air Force 1 kommer i flere forskellige tonale farveveje. I dag får vi et godt kig på paret Pure Platinum. Kvindernes Nike Air Force 1 Ultra Force Mid Pure Platinum består af en splinterny, åndbar, støvlet konstruktion i ét stykke, som til gengæld tilbyder en lun støtte og komfort. Par op den lette overdel med den? Ultra letvægts mellemsål, og du har selv en temmelig behagelig version af Air Force nike sko dame 1.

Nike Air Force 1 Ultra Force Mid frigiver først officielt den 5. januar, men udvalgte Nike-forhandlere har allerede den nye kvindes AF1-silhuet på lager. I dag får vi et andet kig på Jet Black-farvevejen fra modellen. Som tidligere nævnt er denne version af Air Force 1 mere af moderne iteration af silhuetten. Det er konstrueret af premium læder på tå, Nike Swoosh , øjestay og hæl, mens masken er placeret på sidepanelerne for at tilføje en vis komfort og ekstra fleksibilitet. Det mest markante træk ved skoen er "slip-on-konstruktionen, der hjælper med at give den" endnu mere en livsstils appel. Denne særlige colorway har modellen fået i en Jet Black-overdel, der sidder på toppen af en White Ultra-sålenhed.

Nike HyperLive er blevet opdateret til det nye år med introduktionen af denne Nike Zoom Live 2017. Den budgetvenlige basketballsneaker, som er smuk med en slank æstetik, er defineret ved en let åndbar tekstil over- og midtfodsstrop til hurtig spillet i kontrol, ud over sikret låsning. Nike Zoom Air giver responsiv beskyttelse mod stød og sidevægstrækket giver et godt greb på silhuettens sider. Fremhævet i tre af dets første indgangsfarver, sort, køligt gråt og hvidt, og du kan købe dit yndlingspar hos udvalgte Nike-forhandlere samt gennem sin officielle online shop nu for $ 100 hver.

Nike giver os en nike vapormax ny colorway af internationalisten til at sparke i 2017.Siden ovenfor er den klassiske Nike Sportswear silhuet dækket af en ren kombination af sort og hvidt i hele den øverste. For dette par graver Swoosh den traditionelle ruskind og mesh-konstruktion og erstatter den med en ny syntetisk overdel i stedet for at give skoen et nyt look og præg. Hvad er dine tanker om denne nye farve fra Nike Internationalist?

Post Reply